Altay Beşiktaş - 49zz7y4bozw8dm : Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer .

| son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanacak maçı hakem fırat . Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer .

Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Altay Bayindir Dan Besiktas Fenerbahce Maci Sonrasi Itiraf Duygusal Anlamda Fotomac
Altay Bayindir Dan Besiktas Fenerbahce Maci Sonrasi Itiraf Duygusal Anlamda Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanacak maçı hakem fırat . Haftasında i̇zmir'de altay deplasmanına çıkıyor. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Suivez en live sur foot mercato, le match de la 7e . Spor toto süper lig'in 7. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan .

11 eksikle altay maçına çıkan siyah beyazlılar zorlu .

Hafta açılış maçında beşiktaş, altay'a konuk oldu. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Haftasında i̇zmir'de altay deplasmanına çıkıyor. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Suivez en live sur foot mercato, le match de la 7e . | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . 11 eksikle altay maçına çıkan siyah beyazlılar zorlu . Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanacak maçı hakem fırat . Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor.

| son dakika beşiktaş haberleri (bjk . 11 eksikle altay maçına çıkan siyah beyazlılar zorlu . Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi.

Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Qbnnlnj0cyt9 M
Qbnnlnj0cyt9 M from cdn.ntvspor.net
Suivez en live sur foot mercato, le match de la 7e . Spor toto süper lig'in 7. Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. 11 eksikle altay maçına çıkan siyah beyazlılar zorlu . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi.

Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği .

Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanacak maçı hakem fırat . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Suivez en live sur foot mercato, le match de la 7e . 11 eksikle altay maçına çıkan siyah beyazlılar zorlu . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. Hafta açılış maçında beşiktaş, altay'a konuk oldu. Haftasında i̇zmir'de altay deplasmanına çıkıyor. Spor toto süper lig'in 7.

Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Suivez en live sur foot mercato, le match de la 7e . Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti!

Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Zzsoqwh5wajcjm
Zzsoqwh5wajcjm from www.trtspor.com.tr
Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 7. Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. 11 eksikle altay maçına çıkan siyah beyazlılar zorlu . Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor.

Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanacak maçı hakem fırat .

Spor toto süper lig'in 7. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanacak maçı hakem fırat . Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Haftasında i̇zmir'de altay deplasmanına çıkıyor. Haftanın açılış maçında altay ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . 11 eksikle altay maçına çıkan siyah beyazlılar zorlu . Hafta açılış maçında beşiktaş, altay'a konuk oldu. Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer . | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Suivez en live sur foot mercato, le match de la 7e .

Altay Beşiktaş - 49zz7y4bozw8dm : Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan tam 11 futbolcu kadroda yer .. Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Hafta açılış maçında beşiktaş, altay'a konuk oldu. Spor toto süper lig'in 7. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti!